» Інформація » Максим Козицький відвідав воїнів АТО у військовому госпіталі

Максим Козицький відвідав воїнів АТО у військовому госпіталі

Автор: admin2 от 22-04-2021, 15:08
 (голосів: 0)

Максим Козицький відвідав воїнів АТО у військовому госпіталіСьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький відвідав пацієнтів – воїнів АТО у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові. 13 квітня їх перевезли сюди літаком зі шпиталю у Харкові. Військові з різних куточків України: Харківської, Івано-Франківської, Волинської, Полтавської, Черкаської, Закарпатської областей.

Поранені та хворі військовослужбовці проходили лікування у Харкові, де військові лікарі стабілізували їх стан та підготували військових до наступного етапу лікування. Четверо з них отримали вогнепальне поранення, один – важко травмований. Після перенесених операцій та стабілізації стану військові потребують консультації вузьких спеціалістів, якісної діагностики.

«Подякував хлопцям за їх стійкість та силу духу. За все, що робили та роблять для всіх нас. Саме завдяки таким, як вони, ми маємо можливість сьогодні жити та працювати у нашій країні. Побажав їм якнайшвидше одужати», - зазначив Максим Козицький.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua