» Інформація » Триває реформування органів державної виконавчої влади на місцях

Триває реформування органів державної виконавчої влади на місцях

Автор: admin2 от 31-05-2021, 12:28
 (голосів: 0)

Триває реформування органів державної виконавчої влади на місцяхПро це сьогодні йшлося під час понеділкової наради, яку провів голова райдержадміністрації Степан Кулиняк. Так, продовжується процес реформування системи соціального захисту населення. Створено Національну соціальну сервісну службу України, до відання якої належить реалізація державної політики соціального захисту населення і захисту прав дітей відповідно до потреб жителів територіальних громад. На базі управлінь соціального захисту населення будуть утворені регіональні підрозділи Нацслужби: 1 липня цього року — обласні, а з 1 січня 2022 року — районні. Одним з пріоритетних завдань, яке виконуватиме Національна соціальна сервісна служба України та її місцеві центри, є розвиток якісних соціальних сервісів за принципом їх максимальної доступності для отримувачів. Нацсоцслужба забезпечуватиме здійснення державного контролю та координацію дій органів влади і місцевого самоврядування щодо впровадження сервісного підходу до надання адресних та якісних соціальних послуг - у першу чергу, на рівні місцевих громад, де у такій підтримці відчувається найгостріша потреба.

Окрім цього на нараді говорилося про другий етап вакцинації, який розпочинається на Дрогобиччині. Як повідомив заступник головного лікаря КПН “Дрогобицька районна лікарня” Василь Андрусів, розпочинається другий етап вакцинації від COVID-19. Очікується надходження вакцини Pfizer. Продовжиться вакцинація населення, яке знаходиться в пріоритетних групах ризику. Також, на щеплення через сімейного лікаря та платформу “Дія” можуть записатися всіТриває реформування органів державної виконавчої влади на місцях бажаючі. Окрім цього, не зайве буде, на думку медика, перед щепленням зробити тест на антитіла. Якщо їх рівень в організмі високий, то з вакцинацією варто зачекати. Втім, щеплення від COVID-19 лікарі радять робити всім, оскільки невідомо, як далі буде розвиватися ситуація із захворюванням.

Голова райдержадміністрації Степан Кулиняк звернув особливу увагу працівників охорони здоров’я на проведення другої дози щеплення громадянам, які пройшли перший етап вакцинації.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua