» Інформація » Голова райдержадміністрації провів нараду з керівниками структурних підрозділів

Голова райдержадміністрації провів нараду з керівниками структурних підрозділів

Автор: admin2 от 29-06-2021, 15:40
 (голосів: 0)

Комісія райдержадміністрації продовжить перевірки заходів пожежної безпеки на території громад. Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді, яку провів голова райдержадміністрації Степан Кулиняк. Він також дав завдання провести виїзні перевірки дотримання ТГ природоохоронних вимог при утилізації твердих побутових відходів.

Новоутворена комісія з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості, окрім планових засідань, проведе виїзні обстеження суб’єктів господарювання щодо легалізації зайнятості найманих працівників.

На нараді голова РДА відрекомендував присутнім нового працівника, який за результатами конкурсу призначений головним спеціалістом з питань цифровізації та інформаційних ресурсів. Ним став Ігор Шевчик. Степан Кулиняк доручив новому працівнику завершити роботи щодо створення нового офіційного веб-сайту РДА та сприяти у розширенні присутності райдержадміністрації в інформаційному просторі регіону. За підсумками наради керівники структурних підрозділів отримали низку доручень, які стосуються взаємодії з територіальними громадами, завершення розрахунків з працівниками районного центру професійного розвитку працівників освіти, проведення процесу вакцинації населення та інше.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua