» Інформація » До дня Святого Миколая розпочалася благодійна акція "Подаруй дитині радість"

До дня Святого Миколая розпочалася благодійна акція "Подаруй дитині радість"

Автор: admin2 от 12-11-2014, 14:07
 (голосів: 0)

До дня Святого Миколая розпочалася благодійна акція "Подаруй дитині радість"Традиційно молодь Львівщини проводить благодійну акцію до дня Св. Миколая «Подаруй дитині свято». Молоді волонтери відвідали дитячий будинок «Добре серце» (с. Новий Милятин, Буський район) та зібрали листи з побажаннями вихованців дитячого будинку.

Благодійна акція «Подаруй дитині свято» проводиться уже третій рік поспіль. Мета та умови акції незмінні – кожен охочий може вибрати дитячий лист на сторінках в соціальних мережах та виконати дитячі побажання до свята Миколая.

Мета акції – подарувати дітям незабутнє свято Миколая, підтримати їхню віру в добро та казку, зібравши замовлені подарунки та найнеобхідніше. Побажання дітей прості та під силу до виконання кожну з нас. Традиційно дівчатка просять – шпильки та обручі для волосся, ляльки та спіднички, хлопчики – футбольну форму, м’яч та спортивне приладдя. Кожен потребує теплих речей та взуття на зиму, білизну та засоби гігієни, саме на цьому просимо волонтерів акцентувати увагу.

Цими днями свої листи також напишуть львівські діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а саме діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти чиї батьки беруть участь в зоні АТО, діти переселенців з Криму та Сходу України, діти-інваліди, сироти та діти позбавлені батьківського піклування.

Пропонуємо усім охочим стати помічниками Святого Миколая, взявши дитячого листа чи просто здійснивши одне з побажань котроїсь дитини, або ж принести до 15 грудня ц.р. канцтовари, розвиваючі ігри, книжники, солодкі подарунки в «офіс Святого Миколая», розташований за адресою: Львів, вул. Куліша, 22/3а

Організатором акції є ГО «Молодь За Зміни».

Координатор акції Мар’яна Павловська (067 58 33 006)

Детальніше про акцію можна довідатися на сторінках в соцмережах:

https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato

http://vk.com/podaryjsvato 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua