» Інформація » На Львівщині завершилось голосування на виборчих дільницях

На Львівщині завершилось голосування на виборчих дільницях

Автор: admin2 от 25-10-2015, 20:20
 (голосів: 0)

На Львівщині завершилось голосування на виборчих дільницяхУ Львівській області у неділю, 25 жовтня, о 20.00 завершили роботу виборчі дільниці. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков.
“Найбільшу активність продемонстрували виборці у містах Трускавець та Самбір, у Радехівському, Стрийському та Мостиському районах, - зазначив Федір Алєйніков. - Найменша кількість виборців зафіксована у містах Борислав та Новий Розділ, а також у Пустомитівському та Буському районах”.
Як розповів начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА, станом на 20:00 явка виборців у Львівській області становила близько 55%, а отже більше 1 мільйона виборців взяли участь у голосуванні.
Нагадаємо, що сьогодні, 25 жовтня, в Україні проходили вибори міських, сільських та селищних голів, а також вибори до обласних, міських і районних рад. На території Львівщини працювали з 08:00 до 20:00 2 129 виборчих дільниць.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua