» Інформація » Запрошуємо на Дитячий Форум

Запрошуємо на Дитячий Форум

Автор: admin1 от 4-05-2016, 14:40
 (голосів: 0)

Запрошуємо на Дитячий Форум12-15 травня, 2016  КМЦ «Палац Мистецтв» (вул. Коперніка, 17) відбудеться Дитячий Форум – одна з найбільших подій для розвитку та радості дітей та їхніх батьків.

В програмі заплановані такі заходи: читання, конкурси, квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні розваги, інтерактивні уроки з фізики, астрофізики, біології, екології, історії, мови, літератури, креативного письма, події для батьків, а також книжкові новинки для дітей від українських видавців.

Відвідають Форум понад 15 тисяч дітей з батьками, а також вихователі, вчителі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016» з 20 областей України, м. Львова, Києва та районів Львівської області.

Дитячий Форум – це ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок. Нові книжки від найвідоміших українських дитячих видавництв; виробників настільних ігор, аудіо- та відеопродукція, ігри та іграшки.

На Дитячий Форум завітають відомі дитячі письменники, перекладачі та ілюстратори: Іван Андрусяк, Галина Вдовиченко, Леся Воронина, Сашко Дерманський, Володимир Рутківський, Оксана Лущевська, Мар’яна Савка, Катерина Михаліцина, Катерина Бабкіна, Анатолій Дністровий, Галка Крук, Наталка Малетич, Наталка Іваничук, Тетяна Стут, Дара Корній, Олександр Есаулов, Марина Рибалко, Алевтина Кахідзе, Катерина Штанко, Наталка Гайда та багато інших.

Вони спілкуватимуться із відвідувачами на зустрічах, автограф-сесіях і творчих майстернях.

Запрошуємо на Дитячий ФорумУ межах Дитячого Форуму відбудеться заключний етап Конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016». Переможці обласних етапів зі 19 областей України, міст Львова та Києва і переможці конкурсу з усіх міст та районів Львівської області (разом 100 дітей і 50 супроводжуючих бібліотекарів) беруть участь у літературних заходах, зустрічаються з відомими українськими дитячими письменниками, беруть участь у майстер-класах з різних видів творчості та мистецтва, які проводять художники, письменники, актори та інші митці, відвідують бібліотеки, книгарні та видавництва, за домовленістю відвідують компанії партнерів. Конкурс «Книгоманія» проводиться з 2002 року і спрямований на популяризацію читання серед дітей та підлітків.

Про Дитячий Форум у цифрах:

15000 відвідувачів – дітей, батьків, вчителів, вихователів, бібліотекарів, переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 20 областей України, м. Львова та Києва, а також районів Львівської області.

8000 нових книжок для дітей від українських видавців

500 заходів у програмі Дитячого форуму

150 учасників Дитячого Форуму, з них

50 учасників Ярмарку книжок, ігор та іграшок

Співорганізатори: ГО «Форум видавців», Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Львівський Палац мистецтв, Національна скаутська організація України «Пласт»

Подробиці на сайті: http://bookforum.ua/fairs/

Директор з комунікацій – Оля Вишня (Петришин) presa@bookforum.com.ua

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua