» Інформація » Центр зайнятості » Тренінг до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Тренінг до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Автор: admin2 от 5-12-2019, 15:15
 (голосів: 0)

Тренінг до Міжнародного дня людей з інвалідністю02.12.2019р у Дрогобицькому МРЦЗ відбувся тренінг на тему: «Успішне працевлаштування осіб з особливими потребами ». Метою тренінгу було надання психологічної підтримки особам з інвалідністю.

На заході доцент кафедри практичної психології Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка Галина Лялюк розглянула такі питання: соціально-психологічні особливості процесу адаптації осіб з інвалідністю, фактори, які впливають на процес адаптації, працевлаштування, формування активної життєвої позиції. Також було наголошено на те, що приступаючи до пошуку роботи, кожна людина мріє про хороше робоче місце, високу оплату, дружній колектив і т.д. Але сама по собі мрія не дасть результату якщо її не підкріпити діями, рішучістю, власними можливостями. Отже, для тих хто приступає до пошуку роботи, важливо вміти перетворювати свої мрії в ціль та правильно формувати свою мету. Виконуючи практичні вправи та обмінюючись досвідом, кожна людина з інвалідністю змогла отримати навички допомоги та зайняти активну життєву позицію, розкрити власні можливості й потенціал для самореалізації на ринку праці.

Проведення подібних заходів є вкрай важливими для підвищення рівня мотивації осіб з інвалідністю до працевлаштування та трудової активності.

К.Мисишин, провідний фахівець з питань

зайнятості відділу активної підтримки

безробітних Дрогобицького МРЦЗ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua