» Інформація » Центр зайнятості » Робоча зустріч з роботодавцями

Робоча зустріч з роботодавцями

Автор: admin2 от 31-01-2020, 15:36
 (голосів: 0)

Робоча зустріч з роботодавцями31 січня 2020 року відбулася робоча зустріч директора Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Богдана Васильовича Волошина з генеральним директором ТОВ «Універсальна бурильна техніка» Ченським Олександром Андрійовичем та представником заводу Юзефівим Богданом Романовичем.

Під час зустрічі керівники обговорили питання, які часто виникають у роботодавців, поточні та перспективні потреби товариства, про труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості . У ході розмови було презентовано послуги, що надаються службою, в т.ч. щодо можливості підбору персоналу за допомогою нових сучасних технологій (відеорезюме, відеовакансій, онлайн співбесід), обговорено питання організації тимчасових робіт та надано роботодавцю консультацію про отримання компенсації ЄСВ при працевлаштуванні на новостворені робочі місця осіб із числа безробітних. Так як на підприємстві існує гостра потреба в кваліфікованих кадрах, особлива увага приділена навчанню та запропоновано професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, працевлаштування за фахом а також індивідуальне навчання на виробництві. 

       В результаті зустрічі домовлено про подальшу співпрацю між центром зайнятості та роботодавцем щодо забезпечення та підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua