» Інформація » Центр зайнятості » День відкритих дверей центру зайнятості для людей з особливими потребами

День відкритих дверей центру зайнятості для людей з особливими потребами

Автор: admin2 от 5-12-2014, 10:34
 (голосів: 0)

День відкритих дверей центру зайнятості для людей з особливими потребами3 грудня до Міжнародного дня інвалідів у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для осіб з обмеженими можливостями. На захід були запрошені перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, постійні соціальні партнери служби зайнятості, що опікуються питаннями інвалідів.

Відкрив захід директор Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Богдан Волошин. Він проінформував про послуги, які надає служба зайнятості, про нові можливості в плані професійного навчання, в тому числі, за допомогою ваучера. У своєму виступі перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький зазначив,що для такої категорії людей важливі пільги на медичне обслуговування, спеціально оснащені під’їзди та транспорт. Безумовно, все це потрібно людині з особливими потребами. Але не менш важливо пам’ятати про головне – увагу до цих людей та розуміння їх проблем не тільки 3 грудня, а постійно.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Світлана Шараневич пояснила мету проведення Міжнародного дня інвалідів, яка полягає у тому, щоб привернути увагу суспільства до проблем інвалідів, до захисту їхньої гідності, прав та благополуччя. Вона детально розповіла про можливість отримати одноразову допомогу з безробіття для зайняття підприємницькою діяльністю та можливості підтвердження результатів неформального професійного навчання.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua