» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Про формування бюджетів – за «круглим столом» у Дрогобицькій ОДПІ

Про формування бюджетів – за «круглим столом» у Дрогобицькій ОДПІ

Автор: admin1 от 25-12-2015, 09:36
 (голосів: 0)

Про формування бюджетів – за «круглим столом» у Дрогобицькій ОДПІУ Дрогобицькій об’єднаній державній податковій інспекції відбулося засідання «круглого столу», у якому взяли участь голова Дрогобицької РДА Максим Лісогор, мери міст Борислава, Трускавця та представники бізнесу. Тема зустрічі стосувалася наповнення дохідної частини бюджетів, адміністрування місцевих податків і зборів та обговорення основних аспектів податкової реформи.

Начальник Дрогобицької ОДПІ Євген Турчин відзначив позитивну динаміку у забезпеченні надходжень до місцевих бюджетів, зокрема за 11 місяців територіальні громади  отримали 289,3 млн. грн. податків та зборів, в т.ч. Дрогобич – 122,1 млн. грн., район – майже  37 млн. грн., Трускавець – 73,8 млн. грн.,  Борислав – 56,3 млн. грн. Це перевищує індикативні показники на 35,9 млн. грн. Приріст до відповідного періоду минулого року складає 74,4 млн. грн.

Євген Турчин розповів про основні напрями роботи фіскальної служби, процес реформування, в результаті якого контролюючий орган перетворюється на сервісну службу, новації податкового законодавства, які спрямовані на зменшення податкового тиску на платників податків. Зокрема, він  відзначив, що зменшення навантаження на фонд оплати праці за рахунок зниження ставки єдиного соціального внеску (до 22% згідно з проектом змін) має відбутися вже з початку наступного року.

В ході зустрічі обговорювали резерви наповнення бюджету, спільні заходи щодо мінімізації діяльності нелегального бізнесу, посилення контролю за обігом підакцизних товарів.

Керівник податкової висловив подяку головам територіальних громад, сумлінним платникам податків та зазначив, що конструктивний діалог і плідна співпраця сприятимуть збільшенню поступлень до місцевих бюджетів.

Про формування бюджетів – за «круглим столом» у Дрогобицькій ОДПІ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua