» Запобігання проявам корупції » Триває етап подання щорічних декларацій держслужбовцями

Триває етап подання щорічних декларацій держслужбовцями

Автор: admin2 от 14-02-2020, 16:19
 (голосів: 0)

 

Триває етап подання щорічних декларацій держслужбовцямиНагадуємо, що триває черговий етап подання щорічних декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».
Так, 13 лютого 2020 року Національним агентством з питань запобігання корупції прийнято роз’яснення «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю», в яких викладена позиція з актуальних питань, а також щодо змін, внесених Законом № 140-IX від 02.10.2019.
У Роз’ясненнях, зокрема, сформовано новий підхід до внесення в декларацію відомостей про кредит та зазначення вартості об’єктів декларування. Національне агентство зазначає про те, що Закон не вимагає від суб’єктів декларування проводити оцінку майна з метою заповнення декларації.
Для правильного заповнення декларацій з даним роз’ясненням можна ознайомитись за посиланням: https://nazk.gov.ua/uk/departament-perevirky-deklaratsij-ta-monitoryngu-sposobu-zhyttya/metodychni-rekomendatsiyi-sub-yektam-deklaruvannya/
Наголосимо, що роз’яснення відображають позицію Національного агентства з метою забезпечення однакового застосування положень Закону стосовно вимог фінансового контролю, мають рекомендаційний характер і не містять нових правових норм.

 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua