» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Особам, уповноваженим на виконання функцій держави залишилось менше місяця на подання декларації за 2018 рік

Особам, уповноваженим на виконання функцій держави залишилось менше місяця на подання декларації за 2018 рік

Автор: admin1 от 12-03-2019, 15:30
 (голосів: 0)

Особам, уповноваженим на виконання функцій держави залишилось менше місяця на подання декларації за 2018 рікТриває черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік, який триватиме до 01 квітня 2019 року.

Нагадаємо, що відповідно до статті 45 Закону «Про запобігання корупції» державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 01 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Звертаємо увагу, що при поданні декларацій можуть виникати складності, пов’язані із завершенням терміну дії кваліфікованого електронного підпису або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу.

У зв’язку з цим необхідно перевірити можливість входження до Реєстру та отримати необхідну інформацію для заповнення декларації.

При заповненні та поданні щорічної декларації радимо скористатися роз’ясненням Національного агентства з питань запобігання корупції, яка розміщена на сайті НАЗК.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua