» Прикарпатський ансамбль пісні і танцю "Верховина" завітав до військовослужбовців з концертною програмою

Прикарпатський ансамбль пісні і танцю "Верховина" завітав до військовослужбовців з концертною програмою

Автор: admin2 от 31-01-2017, 11:59
 (голосів: 0)

Прикарпатський ансамбль пісні і танцю "Верховина" завітав до військовослужбовців з концертною програмоюЦими днями Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні і танцю України "Верховина" завітав до військовослужбовців 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ із концертною програмою. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.

"Ансамбль "Верховина" виступив із двома концертами, під час яких артисти продемонстрували віртуозну майстерність, яскраві костюми, багатство українських народних пісень з Прикарпаття, запальні танці, різноманітні вокально-хореографічні композиції та інструментальні бойківські народні мелодії", - розповіла директор департаменту.

Солдати, сержанти та офіцери 184 Навчального центру зазначили, що концерт був надзвичайно цікавим та пізнавальним, адже багато хто з них не цікавився до цього фольклором Прикарпаття.

Також після концерту заступник начальника 184 Навчального центру, підполковник Володимир Безбородов подякував артистам за чудову програму та вручив грамоту та презентаційний фотоальбом навчального центру.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua