» Соціальний захист населення » Субсидії на опалювальний період 2016 – 2017рр. призначатимуться у жовтні 2016р.

Субсидії на опалювальний період 2016 – 2017рр. призначатимуться у жовтні 2016р.

Автор: admin2 от 30-09-2016, 15:21
 (голосів: 2)

Субсидії на опалювальний період 2016 – 2017рр. призначатимуться у жовтні 2016р.Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що відповідно до чинного законодавства субсидії з оплати житлово-комунальних послуг для жителів району які мають індивідуальне опалення будуть надаватись на опалювальний період 2016-2017рр., який визначено з 1 жовтня 2016р. до 30 квітня 2017р.

Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період 2015-2016рр., панікувати не варто. Таким родинам у жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період. Жодних додаткових документів подавати не потрібно, перерахунок буде здійснено автоматично.

Якщо сім'я писала заяву про припинення субсидії на неопалювальний період, щоб отримувати в цей період пільги, субсидія на опалювальний період буде призначена лише на підставі нового звернення (заява, декларація).

Начальник управління зазначила, що управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації проводитиме розрахунки на основі нових тарифів та інформації від надавачів послуг -, газо - та електропостачальних організацій.

На опалювальний період 2016-2017 рр. житлові субсидії видаватимуться на основі тих критеріїв, які діють на сьогодні. Тобто без врахування наявності депозитів і доходів від їх розміщення в банку, без будь-яких обмежень щодо наявності майна.

Держава зробила крок назустріч і тим людям, які орендують житло. Такі сім’ї, на підставі договору найму (оренди) житла, теж можуть оформити субсидію і значно менше платити за комунальні послуги.

Субсидія розраховується виходячи з доходу зареєстрованих у будинку (квартирі) осіб і оформлюється на будь-кого з членів сім’ї. Наявність заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги не впливає на визначення права на призначення субсидії.

Для отримання державної допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг необхідно заповнити лише Заяву та Декларацію про доходи. Жодних інших документів не потрібно. Якщо у складі сім’ї відбулися зміни – збільшилася кількість зареєстрованих у житловому приміщенні людей чи зменшилася – про це варто повідомити управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації для перерахунку розміру субсидії.

Звертаємо увагу жителів району, які за період 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії придбали машину, квартиру, житло, землю та інше на суму, що перевищує 50 тис.грн. – повідомлятиме своєчасно, та в заяві вкажіть ці факти, щоби в подальшому не прийшлось повертати розмір субсидії.

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua