» Соціальний захист населення » Використання нелегальної найманої праці передбачає фінансову, адміністративну та карну відповідальність

Використання нелегальної найманої праці передбачає фінансову, адміністративну та карну відповідальність

Автор: admin2 от 28-11-2018, 12:39
 (голосів: 0)

Використання нелегальної найманої праці передбачає фінансову, адміністративну та карну відповідальністьСьогодні відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Було проведено детальний аналіз списку платників – мінімізаторів за жовтень поданий ГУ ДФС у Львівській області та таких, які знаходяться в зоні ризику (середня заробітна плата - на рівні 3723- 4000 грн).

Заслухано запрошених на засідання суб'єктів підприємницької діяльності. Представники фіскальних органів, Пенсійного фонду, центру зайнятості, відділу економіки та управління праці та соціального захисту населення провели з підприємцями інформаційно - роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог трудового законодавства.
Наголошено, що
на Львівщині проводиться активна кампанія за участю працівників ГУ Держпраці з легалізації трудових відносин. За використання праці непрацевлаштованих офіційно працівників загрожує штраф у розмірі 30 мінімальних заробітних плат за кожного.

Підприємцям рекомендували не чекати перевірки, своєчасно укладати трудові відносини з працівниками, виплачувати і відображати в звітності реальну зарплату. Адже ухилення від сплати податків в усіх проявах, у т.ч., шляхом використання нелегальної найманої праці передбачає фінансову, адміністративну та карну відповідальність.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua