» Соціальний захист населення » Триває робота з підприємцями щодо легалізації зайнятості та оплати праці

Триває робота з підприємцями щодо легалізації зайнятості та оплати праці

Автор: admin2 от 4-09-2019, 15:04
 (голосів: 0)

Триває робота з підприємцями щодо легалізації зайнятості та оплати праціСьогодні, 4 вересня відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яке провів перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Щерба. 
На засідання були запрошені суб’єкти господарювання у яких, за інформацією фіскальної служби сума середньої заробітної плати найманих працівників за липень 2019 року менша за мінімальну. Представники суб’єктів господарювання пояснили причини, через які підприємства потрапили в перелік “ризикових”, озвучили свої проблемні питання, з якими вони стикаються у процесі діяльності.
Проведено інформування керівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю, особливо, в частині підвищення рівня оплати праці, дотримання норм мінімальної заробітної плати, недопущення вирівнювання заробітних плат некваліфікованих і високопрофесійних працівників, скорочення працівників та переведення їх на неповний робочий час. 
Члени робочої групи нагадали суб'єктам господарювання про своєчасність та в повному обсязі нараховувати, обчислювати і сплачувати єдиний внесок, про вимогу подавати звітність до органу доходів і зборів за основним місцем обліку платника єдиного внеску у строки, в порядку та за формою, визначеними законодавством.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua