» Соціальний захист населення » В районі розпочато виплату монетизованих пільг та субсидій

В районі розпочато виплату монетизованих пільг та субсидій

Автор: admin2 от 7-11-2019, 11:13
 (голосів: 0)

В районі розпочато виплату монетизованих пільг та субсидій З 1 жовтня 2019 року змінено Порядок надання пільг та житлових субсидій, зокрема тепер таку допомогу одержувачі будуть отримувати у грошовій готівковій чи безготівковій формі.

По субсидіях – більшість одержувачів житлових субсидій призначену за жовтень, субсидію отримає у готівковій формі за місцем отримання пенсії (для пенсіонерів) або через відділення Ощадбанку.

Що стосується пільг, тут навпаки. Майже всі (за винятком 7 осіб, які подали особисто заяву) призначену пільгу отримають у грошовій безготівковій формі, шляхом зарахування коштів на єдиний банківський код, відкритий в Ощадбанку.

Готівкову пільгу одержувачі отримають шляхом зарахування коштів на відкритий у відділенні Ощадбанку особовий рахунок.

Загальна сума нарахованих за жовтень пільг та субсидій по району становить: 2120,1 тис. грн.

За додатковою інформацією звертатись в управління праці та соціального захисту населення (каб. №2 за тел. 3-89-71) - стосовно нарахування пільг та у відділ субсидій – стосовно суми нарахованої субсидії за тел. 41-00-45.

За отриманням інформації про спожиті послуги, нараховані суми за послуги, розмір заборгованості (переплати) пільговики звертаються до управлителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг.

За отриманням інформації про операції, здійснені за обліковим записом пільговика щодо перерахування коштів управлителям, об’єднань, виконавців комунальних послуг, пільговики звертаються до АТ «Ощадбанк». Інформація надається в порядку, визначеному АТ «Ощадбанк».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua