» Соціальний захист населення » Карантин не вплинув на виплату соціальних допомог, субсидій та пільг мешканцям району

Карантин не вплинув на виплату соціальних допомог, субсидій та пільг мешканцям району

Автор: admin2 от 14-05-2020, 14:09
 (голосів: 0)

Карантин не вплинув  на виплату соціальних допомог, субсидій та пільг мешканцям районуПопри запровадження карантину управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації продовжує працювати. Працівники управління надають консультації дистанційно.

Запроваджений карантинний режим роботи відділів управління жодним чином не вплинув на виплату призначених соціальних допомог , житлових субсидій, пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Ці виплати здійснюються у встановлені законодавством терміни.

Так за період карантину управлінням забезпечено своєчасну виплату призначених раніше державних соціальних допомог за квітень, травень 2020р., зокрема продовжено виплату даних допомог в автоматичному режимі без звернення громадян.

Крім цього засобами електронного звязку та через поштові перекази прийнято та опрацьовано нові звернення щодо призначення допомоги при народженні дитини 47 особових справ, виплати допомоги муніципальна няня 260 особових справ та новий вид допомоги ФОПам І – ІІ групи 28 особових справ.

Всього за березень – травень виплачено державних соціальних допомог 8 426 одержувачам на загальну суму 42 965,9 тис.грн.

Крім цього, спеціалістами управління своєчасно сформовано списки та виплачено монетизовані пільги 2 914 одержувачам на загальну суму 6 240,6 тис.грн. та монетизовані субсидії 5 647 одержувачам на загальну суму 24 846,5 тис.грн.

Продовження виплати державних соціальних допомог за червень місяць буде здійснено також в автоматичному режимі без звернень громадян.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua