» Соціальний захист населення » Удвічі більше мешканців району користуються житловими субсидіями в умовах спрощеного порядку призначення

Удвічі більше мешканців району користуються житловими субсидіями в умовах спрощеного порядку призначення

Автор: admin2 от 18-08-2015, 09:14
 (голосів: 0)

Удвічі більше мешканців району користуються житловими субсидіями в умовах спрощеного порядку призначенняЗа інформацією управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької райдержадміністрації субсидію на оплату житлово – комунальних послуг в опалювальний період 2014/2015 років в районі отримували 1 144 сім’ї .

З набуттям чинності нового спрощеного порядку призначення житлової субсидії з 1 травня 2015 року субсидію вже одержують 2 404 сім’ї, що більш ніж в 2 рази до минулого опалювального періоду (в т.ч. нові звернення – 1 260, та автоматичний перерахунок (без звернень громадян) 1 144).

Окрім того, постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2015 року № 475 «Про спрощення порядку призначення та надання населенню житлових субсидій» значно спрощено порядок надання субсидій населенню.

У зв'язку з підвищенням цін і тарифів на комунальні послуги та спрощенням порядку надання житлових субсидій орієнтовна кількість сімей, які набудуть право на призначення субсидій, становить 4 тис. сімей.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua