» Соціальний захист населення » Керівники органів соцзахисту району взяли участь в обласній колегії

Керівники органів соцзахисту району взяли участь в обласній колегії

Автор: admin2 от 16-06-2016, 12:53
 (голосів: 0)

Керівники органів соцзахисту району взяли участь в обласній колегіїУ приміщенні Міжрегіонального центру професійної, соціально – трудової та медичної реабілітації інвалідів м. Львова відбулося засідання колегії департаменту соціального захисту населення. Очолив та провів колегію директор департаменту соцзахисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк. На засіданні були присутні та доповідали начальник управління праці та соцзахисту населення Дрогобицької райдержадміністрації Галина Чапля, директор Дрогобицького районного територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Оксана Тринчук та зав.відділенням Наталя Дем’яновська.

Розглядалися питання: про психологічну реабілітацію учасників АТО, про стан надання житлових субсидій, про обслуговування демобілізованих учасників АТО мережею територіальних центрів соціального обслуговування ( надання соціальних послуг), про стан надання пільг на перевезення окремих категорій громадян.

Підсумовуючи роботу колегії, Василь Мартиняк зазначив, що особливу увагу нам всім потрібно приділити роботі з демобілізованими учасниками АТО. Вони стояли там, на сторожі кожного українця і нас з вами, в тому числі. Тому ми повинні зробити все, щоб наші воїни відчули, що про них дбають, за них вболівають і держава не залишається осторонь їхніх проблем.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua