» Сільське господарство » В райдержадміністрації привітали сільських господарів

В райдержадміністрації привітали сільських господарів

Автор: admin2 от 14-11-2014, 09:15
 (голосів: 1)

В райдержадміністрації привітали сільських господарівНапередодні професійного свята трудівників сільського господарства в райдержадміністрації відбулася зустріч з керівниками агропромислових підприємств, фермерами району, кращими працівниками галузі.

Керівник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Зеновій Кебза зробив короткий аналіз діяльності сільськогосподарського комплексу за рік. Він зазначив, що, незважаючи на непросту ситуацію в Україні, галузь працює, розвивається, впроваджуються нові види виробництва. Наш район на першому місці у сфері вівчарства, у виробництві яєць.В райдержадміністрації привітали сільських господарів Серед кращих господарств — ТзОВ “Перше травня”, ТзОВ “Світанок”, фермерські господарства “Меринос - Захід”, “Ромалін”, “Калина” та інші.

Присутніх керівників та їхні колективи привітали перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, заступник голови районної ради Роман Урбан. Вони подякували аграріям за невтомну працю, активну допомогу під час Революції гідності, підтримку українських військових, які захищають незалежність і цілісність нашої держави. Кращим трудівникам були вручені квіти і грамоти.

В райдержадміністрації привітали сільських господарівЗ професійним святом своїх колег вітали голова правління ТзОВ “Перше травня” Микола Пінчак, керівник ТзОВ “Агро” Зеновій Дяків, фермери Віра Сторонська (ФГ “Калина”) та Роман Танчук (ФГ “Ромалін”). Їхні виступи об'єднала думка, що аграрний сектор може мати позитивний розвиток та прогрес лише при державній підтримці. Проте, основне, що турбує і згуртовує всіх — це безпека держави, мир в Україні. Тож побажання мирного неба звучало цього разу в кожному вітальному слові.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua