» Інформація » Сьогодні в райдержадміністрації знову йшла мова про дорогу на Волощу

Сьогодні в райдержадміністрації знову йшла мова про дорогу на Волощу

Автор: admin2 от 1-07-2015, 14:37
 (голосів: 0)

Сьогодні в райдержадміністрації знову йшла мова про дорогу на Волощу1 липня з ініціативи голови райдержадміністрації Максима Лісогора в РДА відбулася робоча зустріч на тему дороги Дрогобич-Комарно. До розмови були запрошені сільські голови, керівники підприємств та господарств, які працюють на територіях волощанського напрямку. Йшлося про те, як спільними зусиллями довести автодорогу до більш-менш нормального стану, оскільки коштів на її ремонт немає (дорога, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг області, до обласного плану робіт не включена).

Свої пропозиції та міркування висловили заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник, керівник ТзОВ “Перше травня” Микола Пінчак, директор ПП “Галм'ясо” Зіновій Сембратович, керівник Дрогобицького райавтодору Сергій Грибанов, сільські голови, представники управління водного господарства та інші учасники наради. Всі погодились, що далі дорога в такому стані існувати не може.

Голова райдержадміністрації Максим Лісогор попросив присутніх з розумінням поставитися до проблеми та за минулорічним прикладом волощанців і грушівського м'ясопереробного підприємства скооперувати зусилля і зробити добру справу, в першу чергу, для себе самих. Якщо буде добра воля місцевих рад, підприємців та громад, дорожників, зі свого боку очільник району пообіцяв максимальне сприяння та допомогу. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua