» В області створили Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини

В області створили Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини

Автор: admin1 от 22-05-2018, 14:39
 (голосів: 0)

В області створили Координаційну раду учасників бойових дій ЛьвівщиниСьогодні, 22 травня, у Львівській облдержадміністрації представили створення і план дій Координаційної ради учасників бойових дій Львівщини. 
Відтак, Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини утворили за ініціативи громадських організацій учасників АТО для комплексного вирішення проблем учасників бойових дій, врахування їх думки під час формування та реалізації національної політики.
Зазначимо, що до складу Координаційної ради увійшли учасники 13 організацій. 
"У нас має бути взаємодія, взаємодія у вирішенні проблем. Окрім того, я хочу, щоб ми разом із вами долучилися до патріотичного виховання нашої молоді. Адже те, що зможете розповісти їм ви, люди, що захищали нашу з вами державу і їх буде неодмінно почуто", - зазначила заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.
Координаційна рада учасників бойових дій має на меті формувати єдину консолідовану позицію щодо найгостріших проблем учасників АТО, налагодити ефективну взаємодію з органами влади з питань захисту, реалізації законних прав та інтересів учасників бойових дій і їх сімей, а також підвищити ефективність участі учасників бойових дій у здійсненні громадського контролю за проведенням структурних реформ у державі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua