» Освіта » Учениця з Доброгостова Оксана Артимко на Всеукраїнському конкурсі наукових проектів «Дотик природи» зайняла ІІІ місце

Учениця з Доброгостова Оксана Артимко на Всеукраїнському конкурсі наукових проектів «Дотик природи» зайняла ІІІ місце

Автор: admin1 от 25-10-2013, 09:15
 (голосів: 0)

Учениця з Доброгостова Оксана Артимко на  Всеукраїнському конкурсі наукових проектів «Дотик природи» зайняла ІІІ місце21-23 жовтня в Києві відбувся IV Всеукраїнський конкурс наукових проектів «Дотик природи», метою якого є стимулювання творчого самовдосконалення школярів та  виявлення, розвиток обдарованих учнів, які мають здібності до дослідницько-експериментальної діяльності в галузі природничих наук. Понад 200 школярів і студентів з усієї України презентували власні науково-дослідницькі роботи. Серед них у числі трьох учасників із Львівщини Дрогобицький район гідно представила учениця 11 класу Доброгостівської середньої загальноосвітньої школи Оксана Артимко, яка зайняла почесне ІІІ місце.

А до того були інші перемоги і досягнення: І місце в обласному турі Всеукраїнської предметної олімпіади з екології, перемога   в обласному конкурсі наукових проектів «Дотик природи», ІV місце в області з біології.

За цими перемогами – копітка праця і учениці, і її вчительки Марії Дуди.

На  Всеукраїнському конкурсі учениця представляла і захищала свій проект на тему «Вплив викидів Дрогобицького нафтопереробного заводу «АТ-НПК «Галичина» на біометричні параметри голонасінних».

Тема надзвичайно актуальна, адже Національний парк «Сколівські Бескиди» та  курортно-рекреаційні зони Трускавця та Східниці – найбільше багатство Прикарпаття, яке слід берегти для майбутніх поколінь.

Дослідження проводились на базі Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (директор школи Оксана Гарасим’як), а лабораторні досліди – на біологічному факультеті Дрогобицького державного педуніверситету під керівництвом доцента кафедри екології Мирона Цайтлера. Велику допомогу в організації цієї роботи надала декан біологічного факультету Світлана Волошанська.

 

 

Учениця з Доброгостова Оксана Артимко на  Всеукраїнському конкурсі наукових проектів «Дотик природи» зайняла ІІІ місце

 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua