» Освіта » Школи району приєдналися до Міжнародного тижня програмування

Школи району приєдналися до Міжнародного тижня програмування

Автор: admin2 от 16-12-2014, 13:50
 (голосів: 0)

Школи району приєдналися до Міжнародного тижня програмуванняЗ 8 до 14 грудня в рамках Міжнародного тижня програмування проходив захід «Година Коду», який проводиться громадською неприбутковою організацією Code.org. Мета заходу - поширення інформатики у навчальних закладах. Організація Code.org. зібрала безпрецедентну коаліцію партнерів для проведення Години Коду — включно із Microsoft, Apple, Amazon, Boys and Girls Clubs of America та College Board.

Роль «Години Коду» полягає в тому, що даний захід вдало поєднує ігрові і навчальні моменти, показує значущість і роль інформатики в сучасному динамічному суспільстві, сприяє розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей, кмітливості, винахідливості.

В Україні акція «Година Коду» проводилась для представників шкіл, громадських організацій та публічних бібліотек. У даному конкурсі нашу країну представили 233 навчальні заклади. Серед учасників були навчальні заклади і нашого району.

Уроки «Година Коду» провели у Рихтицькій СЗШ учитель Наталія Жук, у Попелівському НВК - учитель Мар’ян Унятицький, в Уличненській СЗШ - учитель Галина Білан. Учні із задоволенням поринули у цікавий світ інформатики. Вони виконували завдання в ігровій формі та старались випередити своїх ровесників. Усі учасники "Години Коду" отримали іменні сертифікати.

Своєю участю в «Годині Коду» навчальні заклади піднімають міжнародний рейтинг України. 

 

Школи району приєдналися до Міжнародного тижня програмування



 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua