» Освіта » Стартує міжнародна програма для вчителів англійської мови

Стартує міжнародна програма для вчителів англійської мови

Автор: admin2 от 11-12-2015, 15:09
 (голосів: 0)

Стартує міжнародна програма для вчителів англійської мовиСтартує Програма «Вчителі англійської мови - агенти змін», розроблена спільними зусиллями Британської Ради та громадської ініціативи GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking»

Мета

Програма спрямована на:

  • покращення якості викладання англійської мови в Україні;

  • підготовку тренерів з англійської мови, які будуть надавати  методичну допомогу вчителям англійської мови у районних центрах області.

Місце проведення

Перший етап проекту реалізується в обласних центрах Львівської, Волинської, Чернівецької, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської,  Херсонської областей та м.Києві.

З 7 областей-участників проекту буде відібрано по 1 вчителю з кожного району області.

У місті Києві буде відібрано по 1 вчителю з кожного району міста. Загалом буде підготовано до 170 тренерів з англійської мови.

Другий етап передбачає покриття всіх регіонів України.

Дати проведення

1-ий тренінг відбудеться з 21 лютого по 26 лютого 2016 р. (включно) метою якого є вдосконалення професійної майстерності вчителів англійської мови.

Під час тренінгу будуть визначені найкращі кандидати для участі в тренінгу для тренерів, що відбудеться в серпні 2016 року.

Щоб подати заявку на участь у програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. https://docs.google.com/forms/d/1Ze1tUIR3ClhFI1c0atEfbWjuoVEKhLMyE2iCSAWdsho/viewform?c=0&w=1

Вимоги до кандидатів

  • педагогічний стаж не менше 5 років у середній школі;

  • підтвердження професійного розвитку за останні 2 роки (участь у конференціях, круглих столах, онлайн курсах, зимових школах, творчих майстернях і т.н.;

  • бажання та вміння проводити семінари, спостерігати за уроками з метою надання  методичної допомоги вчителям англійської мови в районних центрах області. Відібрані вчителі повинні будуть провести тренінги для щонайменше 20-ти вчителів у своєму районі.

  • Строки реалізації Програми: листопад 2015 – грудень 2016 року

Плата за участь у конкурсі і Програмі: відсутня

Всі витрати на проведення тренігів відшкодовуються партнерами Програми.

Після успішного проходження тренінгу передбачена фінансова підтримка у розмірі 2000 грн/місяць з вересня по грудень 2016, яку забезпечує вчителям благодійний Фонд Петра Порошенка, за роботу в якості тренера щодо надання методичної допомоги вчителям англійської мови.

Останній день подачі заявок - 15 грудня 2015 року.

Успішні кандидати отримають лист-підтвердження між 15 та 22 січня 2016 року.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua