» Освіта » Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Автор: admin1 от 19-02-2016, 15:10
 (голосів: 0)

Герої не вмирають! Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу і оновлення країни заплачено страшну ціну: тисячі поранених і майже 100 людей віддали своє життя. І більшість із них – молоді, сильні. Ті, що тільки починали жити. Кров цих людей стала вироком для злочинної диктатури. Ця «Небесна Сотня» своїм життям викупили свободу для мільйонів українців і дає шанс збудувати нову демократичну правову державу.

З цієї нагоди у Волощанському НВК І-ІІст 19лютого відбувся вечері-пам’яті «Герої не вмирають». Ми низько схиляємо голови перед тими,  хто заплатив  дорогою ціною  за наше майбутнє України –  мужніх і відважних  чоловіків, які  через  боязнь страху,  безневинно пролиту кров до останнього подиху  захищали  Майдан і своєю жертовністю дарували нам  вільну і незалежну державу.

Герої не вмирають! Захід підготували і провели педагог-організатор  Леся Ступницька разом з учнями 8 класу. Музичний супровід забезпечила вчитель музичного мистецтва Леся Мороз.

 Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Події, з часу яких минуло два роки, назавжди вкарбувалися в історію України, в серце кожного українця. Герої, котрі віддали своє життя за краще майбутнє, допомогли усвідомити багатьом, що таке патріотизм і те, що за себе і свою державу потрібно боротися.

Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!».

Герої не вмирають!

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua