» Охорона здоров'я » Перевірити розвиток дитини можна за допомогою онлайн скринінгу

Перевірити розвиток дитини можна за допомогою онлайн скринінгу

Автор: admin2 от 8-05-2018, 11:31
 (голосів: 0)

Перевірити розвиток дитини можна за допомогою онлайн скринінгуВідтепер родини з дітьми раннього віку (від 0 до 4 років) мають можливість перевірити розвиток дитини за допомогою онлайн скринінгу.

Вже рік як Мінсоцполітики реалізує проект Twinning «Підтримка органів влади України в розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризик отримати інвалідність».

Проектом передбачено розбудову потенціалу органів влади України на центральному та місцевому рівнях щодо розробки і впровадження системи раннього втручання і реабілітації для дітей з інвалідністю та дітей, які мають ризик отримати інвалідність, і тим самим сприяти зміцненню нової ролі державного управління в частині надання соціальних послуг.

Наразі, стартував початок пілотування (опробування/тестування) моделі онлайн скринінгу для виявлення у дітей відставання та порушення розвитку та визначення потреби у послузі раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя.

Проект діє в чотирьох пілотних областях України, а саме: у Закарпатській, Львівській, Одеській та Харківській.

Відтак, перевірити розвиток дитини за допомогою онлайн скринінгу можна за посиланням

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua