» Охорона здоров'я » Медики району активно обговорюють можливі реформи в галузі охорони здоров'я

Медики району активно обговорюють можливі реформи в галузі охорони здоров'я

Автор: admin2 от 23-12-2014, 11:22
 (голосів: 0)

Медики району активно обговорюють можливі реформи в галузі охорони здоров'яУ 2015 році Уряд України планує проведення реформ в галузі охорони здоров’я. Не оминуть вони і заклади охорони здоров’я району. Щоб належно підготуватись до реорганізації, керівництво ДРТМО проводить роз’яснювальну роботу в медичних колективах району. З ініціативи головного лікаря ДРТМО Валерія Паламарчука 15 грудня відбулося засідання постійної комісії Дрогобицької районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту, де було розглянуто лист департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації щодо оптимізації та перепрофілювання ліжкової мережі у Дрогобицькому районі.

Комісія подала свої пропозиції. У випадку прийняття відповідних законів стосовно реформи охорони здоров’я:

  • доцільно у Дрогобицькому районі перепрофілювати існуючі терапевтичні ліжка у паліативні або хоспісні на базі ДРЛ №2 с. Рихтичі і ДРЛ №3 с. Грушів після погодження з органами місцевого самоврядування ;

  • комісія вважає за можливе перепрофілюванням пологових ліжок ДРЛ № 1 смт. Меденичі та Підбузькій районній лікарні у неврологічні та гінекологічні;

  • створення  на базі ДРЛ №5 м.Дрогобич консультативно-діагностичного центру з перепрофілюванням стаціонарних ліжок на ліжка з денним двозмінним перебуванням хворих.

Днями головний лікар Дрогобицького районного територіального медичного об’єднання Валерій Паламарчук провів оперативні наради з працівниками Підбузької районної лікарні та Дрогобицької районної лікарні №4 в с.Новий Кропивник з метою роз’яснення суті реформ, які заплановано провести в сфері охорони здоров’я у 2015 році. При зустрічі з колективами закладів охорони здоров’я обговорені проблеми жорсткого режиму економії бюджетних коштів, подані рекомендації щодо оптимізації роботи ліжкової мережі стаціонарів цих медичних закладів. Окреслені завдання, які необхідно виконати задля збереження структури закладів та недопущення їх закриття.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua