» Інформація » Районна охорона здоров'я готується до реформи заздалегідь

Районна охорона здоров'я готується до реформи заздалегідь

Автор: admin2 от 21-06-2016, 16:10
 (голосів: 0)

Районна охорона здоров'я готується до реформи заздалегідьПід час оперативної наради в райдержадміністрації головний лікар Дрогобицького районного територіального медичного об'єднання Валерій Паламарчук повідомив про першочергові заходи, заплановані ДРТМО для реалізації реформи у сфері охорони здоров'я району. Так, у зв'язку зі зміною умов фінансування у 2017 році первинної та вторинної ланки медичної допомоги розпочато роботу щодо створення 5 амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Новому Кропивнику, Підбужі, Меденичах, Рихтичах, Грушові. Наданий час в селах району працює вже 14 таких амбулаторій та три дільниці загальної практики сімейної медицини.

Від початку року в районі скорочено п’ять терапевтичних ліжок в Дрогобицькій РЛ №2 с. Рихтичі, планується скорочення по 10 ліжок у Підбузькій та Меденицькій районних лікарнях, яке відбудеться без вивільнення працівників. Таким чином забезпечується дотримання визначених норм щодо 37,5 ліжок на 10 тис. населення.

З 1 липня терапевтичне відділення Дрогобицької РЛ №2 с. Рихтичі перепрофільоване у відділення паліативної допомоги.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко відзначив, що завдяки виваженій та мудрій позиції керівництва районної медицини, яке поступово, протягом тривалого часу готує галузь до реформ відповідно до вимог часу, нині охорона здоров'я району не відчуває таких фінансових проблем та потреби в радикальних, болючих змінах, як на інших територіях регіону.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua