» Охорона здоров'я » Медики району підбили підсумки за минулий рік

Медики району підбили підсумки за минулий рік

Автор: admin1 от 5-02-2015, 16:11
 (голосів: 2)

Медики району підбили підсумки за минулий рікСьогодні, 5 лютого, відбулася нарада працівників охорони здоров'я, в якій взяли участь голова районної ради Михайло Сікора та заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник. На нараді були підведені підсумки діяльності медичних закладів Дрогобицького району за минулий рік та намічені завдання на 2015 рік. З цим питанням виступив головний лікар Дрогобицького районного територіального медичного обєднання Валерій Паламарчук, який коротко зупинився на досягнення медичної галузі в 2014 році та докладніше озвучив проблеми і недоліки, над якими потрібно працювати. Він проаналізував рівень захворюваності населення, рівень первинної інвалідності, окреслив основні проблемні питання та шляхи їх вирішення. Так, в минулому році за кошти районного бюджету на суму 124,8 тис. грн. здійснено заміну покриття даху, замінено вікна, проведено ремонт і утеплення фасаду в ФАП села Нижні Гаї, у фельдшерсько-акушерському пункті села Станеля відкрито стоматологічний кабінет, на ремонт, придбання меблів та стоматологічного обладнання затрачено 161,3 тис.грн. у вигляді спонсорської допомоги, здійснено поточні ремонти в ДРЛ №1 смт. Меденичі та ФАП села Дережичі.

Медики району підбили підсумки за минулий рікМи мусимо не припиняти практику подворових обходів — це є раннє виявлення захворювань і відповідно вона дасть змогу забезпечити вчасне лікування наших мешканців”, — наголосив Валерій Паламарчук.

 Головними завданнями на 2015 рік є покращення матеріально-технічної бази медичних закладів району, придбання санітарного автотранспорту, втілення енергозберігаючих технологій, завершення капітального ремонту ФАПу села Ролів, ремонт дахів у ФАПах сіл Смільна, Жданівка, Унятичі, переведення на електричне опалення ДРЛ №5 в місті Дрогобичі, ФАПів сіл Летня, Старе Село, Залокоть.

 Голова районної ради Михайло Сікора наголосив на тому, що районна рада і весь депутатський корпус тісно співпрацює з Дрогобицьким районним територіальним медичним обєднанням і робить все можливе для покращення роботи медичної галузі, а лікарі в свою чергу всіма можливими способами виконують свій професійний обов'язок надають медичну допомогу населенню району і за це їм велика подяка.

 У своєму виступі заступник голови Дрогобицької РДА Іван Мізерник подякував працівникам медичної сфери за активну участь в підтримці наших воїнів, які беруть участь у воєнних діях на Сході країни, адже медиками району передано три нових санітарних автомобілі УАЗ, зібрано і передано батальйону ім. Кульчицького 1,5 тони продуктів та теплий одяг, на потреби військово-польвого госпіталю зібрано 9 тис. грн., закуплено комплекти термобілизни, взуття , шоломи, бронежилети, медикаменти. В загальному допомога коштами, продуктами та одягом зібраними для допомоги бійцям АТО оцінюється в понад 212,0 тис.грн. 

Медики району підбили підсумки за минулий рік 
Медики району підбили підсумки за минулий рік
Медики району підбили підсумки за минулий рік
 
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua