» Культура » Районна дитяча бібліотека у Меденичах отримала безкоштовний доступ до Інтернету

Районна дитяча бібліотека у Меденичах отримала безкоштовний доступ до Інтернету

Автор: admin2 от 27-11-2013, 09:52
 (голосів: 3)

Районна дитяча бібліотека у Меденичах отримала безкоштовний доступ до Інтернету26 листопада відбулося урочисте відкриття центру безкоштовного доступу до Інтернету в районній дитячій бібліотеці смт Меденичі.

Символічну стрічку до всесвітньої мережі перерізали керівник відділу культури й туризму Осип Марущак і в.о. селищного голови Любов Мороз.

Бібліотекар Оксана Головко запросила всіх присутніх скористатися новими бібліотечними послугами, продемонструвала можливості Інтернету.

Цікавим сюрпризом став виступ учнів четвертих класів місцевої школи з розважальними номерами. Привітала всіх присутніх і наймолодша читачка Софійка Подобівська.

У заході також взяли участь директор місцевої школи Любомир Лишко, учитель початкових класів Іванна Кравчак, директор районної централізованої бібліотечної системи Руслана Панчишак, методист Іванна Хамандяк та завідувач відділу використання й організації бібліотечного фонду ЦРБ Ірина Зубрицька.

Зі словами вдячності до присутніх звернулася заступник директора по роботі з дітьми Леся Дякович, зауваживши, що саме в дитячій бібліотеці народжується справжній читач, і дуже добре, що свій читацький шлях діти почнуть у сучасній книгозбірні, з новими бібліотечними послугами.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua