» 1 квітня стартує «сезон тиші» для розмноження диких тварин

1 квітня стартує «сезон тиші» для розмноження диких тварин

Автор: admin1 от 1-04-2019, 16:31
 (голосів: 0)

1 квітня стартує «сезон тиші» для розмноження диких тваринЗ 1 квітня по 15 червня у лісах триває «Сезон тиші», який передбачений статтею 39 Закону України «Про тваринний світ» у період масового розмноження диких тварин. Про це інформують у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Природоохоронний захід «Сезон тиші» організовують щороку з метою існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин в період їх масового розмноження.

В цей період у лісах заборонені будь-які заходи, що є джерелом підвищеного шуму та неспокою. Серед них – санітарні рубки лісу, стрілянина, вибухові роботи, феєрверки, проведення раллі та інших змагань на транспортних засобах, використання двигунних маломірних суден.

За порушення вимог вищезазначеної статті передбачена адміністративна відповідальність за статтею 87 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Забезпечувати охорону середовища існування, шляхів міграції та умов розмноження диких тварин повинні організації, установи, підприємства і громадяни, які здійснюють діяльність, що може вплинути на стан тваринного світу.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА закликає дотримуватись вимог природоохоронного законодавства та бережно ставитись до середовища існування та розможення диких тварин.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua