» Привітання громаді Дрогобиччини з нагоди 31-ї річниці підняття національного прапора

Привітання громаді Дрогобиччини з нагоди 31-ї річниці підняття національного прапора

Автор: admin2 от 2-04-2021, 10:21
 (голосів: 0)
Привітання громаді Дрогобиччини з нагоди 31-ї річниці підняття національного прапораРівно 31 рік тому під вигуки „Слава!” над Дрогобичем замайорів синьо-жовтий стяг. До Незалежності нашої держави було ще майже півтора року… І це був неабиякий прояв мужності, відваги, сили волі та патріотизму.
Це доленосна подія не лише в історії нашого Дрогобича чи району, а всієї України.
Бо невідомо, як склалася б подальша доля нашої держави без подій 2 квітня 1990 року на Дрогобиччині. Дрогобич став першим, потягнувши за собою інші міста, аби Україна стала вільною, незалежною та неподільною державою.
Сьогодні висловлюємо велику повагу та подяку тим обранцям-депутатам, які йшли до кінця і стали тими першими, хто офіційно демонтував комуністичний прапор і встановив синьо-жовтий. Ніхто до кінця не знає яких утисків ви зазнали, скільки погроз у свою адресу ви почули. Але ви були готові на все, у буквальному розумінні цього слова на все.
Безсумнівно нас переповнює гордість і вдячність за ці події, за свій край, свій народ. Бо немає нічого ціннішого, коли відчуваєш непереможний дух свободи, здатний об’єднувати українців.
Слава Україні!
Голова райдержадміністрації Степан КУЛИНЯК
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua