» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 19 квітня 2018 року №224

Розпорядження районної державної адміністрації від 19 квітня 2018 року №224

Автор: admin1 от 23-04-2018, 14:11
 (голосів: 0)

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється 

 

Розглянувши заяву громадянки Грицак Мирослави Володимирівни від 11 квітня  2018 року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється під будівництво та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення на території Волянської сільської ради,  розроблений фізичною особою-підприємцем Фіцнером Андрієм Миколайовичем, керуючись ст.ст.17, 20, 186-1, 207  Земельного кодексу України:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (перебуває у власності громадянки Грицак Мирослави Володимирівни для ведення особистого селянського господарства площею 0,3268 га кадастровий номер 4621281700:03:000:0253) під будівництво та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення на території Волянської сільської ради, за межами населеного пункту.

 

2. Затвердити розрахунок втрат сільськогосподарського виробництва земельної ділянки площею  0,3268 га (пасовища) на суму 1,188 тисяч гривень.

3. Змінити цільове призначення, зазначеної в п.1 розпорядження земельної ділянки, та перевести її з категорії землі сільськогосподарського призначення в категорію землі рекреаційного призначення.

4. Громадянці Грицак Мирославі Володимирівні забезпечити відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва відповідно до законодавства.

5. Міськрайонному управлінню у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області(Л.Бреньо) внести зміни в земельно-облікові документи.

6. Громадянці Грицак Мирославі Володимирівні:

6.1. Приступити до використання земельної ділянки після здійснення державної реєстрації права власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

6.2. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог  ст.ст.91, 103 Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови  райдержадміністрації І.Д.Мізерника.

 

 

 

Голова                                                                                                В.А.Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua