» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 12 червня 2019 року №219

Розпорядження районної державної адміністрації від 12 червня 2019 року №219

Автор: admin2 от 17-06-2019, 14:37
 (голосів: 0)

Про виділення коштів

 

Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення XXVII сесії VII скликання Дрогобицької районної ради від 12.12.2018 року № 298 «Про затвердження районного бюджету Дрогобицького району на 2019 рік», Положення про проведення змагань з пляжного волейболу у рамках обласних комплексних змагань з пляжного волейболу за програмою XXVIII спортивних Ігор Львівщини, на виконання п.8 додатку 3 до Програми «Проведення заходів з навчально-тренувальних зборів і змагань з Олімпійських видів спорту», з метою розвитку та самореалізації спортивної молоді:

 

1. Виділити кошти в сумі 2340 (дві тисячі триста сорок) гривень для участі команди Дрогобицького району у змаганнях з пляжного волейболу у рамках обласних комплексних змагань за програмою XXVIII спортивних Ігор Львівщини які відбудуться 22-23 червня 2019 року у м. Стрий.

2. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації (Л.Шпек) фінансувати видатки за рахунок коштів затверджених у районному бюджеті за КПКВК 0215011 «Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з Олімпійських видів спорту», згідно з додатком.

3. Головному спеціалісту з питань молоді і спорту райдержадміністрації М.Якимчуку використати кошти за призначенням, відповідно до затвердженого кошторису.

4. Контроль за виконанням покласти на заступника голови районної державної адміністрації Ханаса В. Й.



Голова А. І. Шевкенич

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua