» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 14 серпня 2019 року №293

Pозпорядження районної державної адміністрації від 14 серпня 2019 року №293

Автор: admin1 от 16-08-2019, 17:00
 (голосів: 0)

Про делегування команди Дрогобицького району

на змагання культурно-спортивного

свята Львівщини «Козацькі забави»

 

Відповідно до статей 6 та 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", рішення XXVII сесії VII скликання Дрогобицької районної ради від 12.12.2018 року № 298 «Про затвердження районного бюджету Дрогобицького району на 2019 рік», Положення про проведення культурно-спортивного свята Львівщини «Козацькі забави» присвяченого Дню Незалежності України та Дню фізичної культури та спорту, які відбудуться 01 вересня 2019 року в с. Соколя Мостиського району:

 1. Делегувати команду Дрогобицького району в кількості 20 чоловік (з них 16 спортсменів та 4 представники: 2 тренери, 1 керівник, 1 водій) для участі в змаганнях культурно-спортивного свята Львівщини «Козацькі забави» присвяченого Дню Незалежності України та Дню фізичної культури та спорту, які відбудуться 01 вересня 2019 року в с. Соколя Мостиського району.

2. Дрогобицькій організації ВФСТ «Колос» (В.Кобільник) сформувати команду району для участі у змаганнях.

3. Відділу освіти районної державної адміністрації (І.Стецко) надати автобус «Школярик» для перевезення представників Дрогобицького району та підготувати договір на транспортні послуги.

4. Затвердити кошторис витрат для участі команди району у змаганнях, що додається.

5. Матеріально-відповідальною особою з використання коштів, виділених для участі команди в змаганнях, призначити головного спеціаліста з питань молоді і спорту райдержадміністрації М.Якимчука.

6. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації (Л.Шпек) фінансувати видатки на участь команди за рахунок коштів затверджених у районному бюджеті за КПКВК 0215011 «Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з Олімпійських видів спорту»,   згідно додатку 3 Програми «Проведення заходів навчально-тренувальних зборів в Дрогобицькому районі у 2019 році», перерахувати кошти згідно укладеного договору.

7. Контроль за виконанням покласти на заступника голови районної державної адміністрації Ханаса В. Й.

 

Перший заступник голови                                                                  Р. М. Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua