» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 21 жовтня 2019 року №360

Pозпорядження районної державної адміністрації від 21 жовтня 2019 року №360

Автор: admin1 от 25-10-2019, 09:51
 (голосів: 0)

Про надання дозволу

на розроблення детального

   плану території  

 

         Розглянувши заяву служби військової розвідки Української добровольчої армії від 18.10.2019 року та Блюма Тараса Дмитровича про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва, керуючись статтями 6, 13,41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 8,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 “Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту розроблення містобудівної документації на місцевому рівні”(зі змінами), наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року №290 “Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації” (зі змінами):

         1. Надати дозвіл Блюму Тарасу Дмитровичу на розроблення містобудівної документації з планування території на місцевому рівні - детального плану території земельної ділянки (кадастровий номер: 4621287400:04:000:0035) площею 4.0941 га щодо зміни її цільового призначення з будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку на індивідуальне дачне будівництво, яка знаходиться на території Станильської сільської ради Дрогобицького району Львівської області ( за межами населеного пункту).

        2. Дрогобицькій районній державній адміністрації виступити замовником розроблення детального плану території, вказаного в п.1 цього розпорядження та укласти  договір на його розроблення з суб’єктом господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат.

       3. Джерелом фінансування розроблення детального плану території визначити Блюма Тараса Дмитровича.

       4. Відділу організаційної роботи та інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації у двотижневий термін забезпечити оприлюднення даного розпорядження шляхом опублікування у засобах масової інформації району та розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

       5. Розроблений детальний план території з усіма необхідними документами подати на затвердження районної державної адміністрації.

       6. Контроль за виконанням  розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови                                                                Р.М. Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua