» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 7 листопада 2019 року №394

Pозпорядження районної державної адміністрації від 7 листопада 2019 року №394

Автор: admin1 от 11-11-2019, 12:25
 (голосів: 0)

Про надання дозволу

на розроблення детального

   плану території  

 

         Розглянувши заяву фермерського господарства “Періг” про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для ведення фермерського господарства, керуючись статтями 6, 13, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 8, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації» (зі змінами):

 

1. Надати дозвіл фермерському господарству “Періг” (ЄДРПOУ-42981806) на розроблення містобудівної документації з планування території на місцевому рівні - детального плану території земельної ділянки  площею 5 га для ведення фермерського господарства, яка знаходиться на території Довжанської сільської ради Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту).

2. Дрогобицькій районній державній адміністрації виступити замовником розроблення детального плану території, вказаної в п.1 цього розпорядження та укласти договір на його розроблення з суб’єктом господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат.

3. Джерелом фінансування розроблення детального плану території визначити фермерське господарство “Періг”.

4. Розроблений детальний план території з усіма необхідними документами подати на затвердження районної державної адміністрації.

5. Контроль за виконанням  розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Перший заступник голови                                                                   Р.М. Щерба

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua