» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 13 квітня 2020 року №114

Pозпорядження районної державної адміністрації від 13 квітня 2020 року №114

Автор: admin2 от 14-04-2020, 11:12
 (голосів: 0)

Про вжиття заходів



Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 08.04.2020 №236/0/5-20 «Про вжиття заходів» та з метою здійснення заходів щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19):

1. Дрогобицькому управлінню ГУ ДПС у Львівській області залучити додаткові резерви до наповнення державного та місцевих бюджетів. У першу чергу забезпечити погашення заборгованості перед бюджетом, яка склалася станом на 01.03.2020.

2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації:

2.1. Забезпечити відповідність помісячного розпису асигнувань районного бюджету на 2020 рік прогнозним відкоригованим показникам надходжень податків і платежів, перенести асигнування за незахищеними та не першочерговими видатками січня-квітня поточного року на наступні місяці поточного року.

2.2. На час дії карантину в першочерговому порядку здійснювати фінансування захищених і невідкладних видатків районного бюджету та заходів, пов’язаних з протидією поширенню коронавірусної інфекції територією району. У разі недостатності коштів на проведення профілактичних і протиепідемічних заходів вносити відповідні зміни до показників районного бюджету на 2020 рік.

2.3. Здійснювати фінансування з районного бюджету видатків, які потребують спів фінансування з місцевих бюджетів, лише за умови відсутності у відповідних бюджетах дефіциту коштів на оплату праці.

3. Головним розпорядникам коштів районного бюджету забезпечити укладання угод, виконання робіт і взяття бюджетних зобов’язань за незахищеними видатками районного бюджету лише в межах скоригованих планових асигнувань на відповідний місяць поточного року.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова О.Б.Стасула

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua