» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 25 листопада 2020 року №328

Pозпорядження районної державної адміністрації від 25 листопада 2020 року №328

Автор: admin2 от 30-11-2020, 11:01
 (голосів: 0)

Про надання дозволу

на внесення змін до детального

плану території

 

Розглянувши клопотання УГКЦ Самбірсько-Дрогобицької Єпархії від 06.11.2020р. про надання дозволу на внесення змін до детального плану території для будівництва культової споруди Храму Блаженного Св’ященномученика Омеляна Ковча та реабілітаційного центру “Назарет” з метою реконструкції будівлі колишньої військової частини під будинок сестринської опіки (хоспіс для безхатченків), керуючись статтями 6, 13, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 8, 19, 21, п. 3 ст. 10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації» (зі змінами):

1. Надати дозвіл УГКЦ Самбірсько-Дрогобицької Єпархії на внесення змін до містобудівної документації з планування території на місцевому рівні – зона XI “Детального плану території для будівництва культової споруди Храму Блаженного Св’ященномученика Омеляна Ковча та реабілітаційного центру “Назарет””, з метою реконструкції будівлі колишньої військової частини під будинок сестринської опіки (хоспіс для безхатченків), яка знаходиться на території Добрівлянської сільської ради Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту).

2. Виступити замовником внесення змін до детального плану території, вказаного в п.1 цього розпорядження та укласти договір на його розроблення з суб’єктом господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат.

3. Джерелом фінансування внесення змін до детального плану території визначити УГКЦ Самбірсько-Дрогобицьку Єпархію.

4. Змінений детальний план території з усіма необхідними документами подати на затвердження районної державної адміністрації.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т.Б. Матолича.



Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua