» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 20 травня 2021 року №99

Pозпорядження районної державної адміністрації від 20 травня 2021 року №99

Автор: admin2 от 26-05-2021, 14:46
 (голосів: 0)

Про створення комісії для

проведення перевірок населених пунктів,

об’єктів та садових товариств,

які знаходяться у лісових масивах

чи поблизу них

 

Відповідно до статей 6, 13, 16, 28, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання протоколу Львівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 7 квітня 2021 року № 12, окремого доручення першого заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 15.04.2021 року В-104 «Про основні завдання щодо протидії пожежам в екосистемах у 2021 році», з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежами в природних екосистемах:

 

  1. Створити комісію для обстеження населених пунктів, об’єктів та садових товариств Дрогобицького району що знаходяться в лісових масивах чи поблизу них (надалі - Комісія) та затвердити її склад згідно з додатком 1.
  2. Комісії здійснювати обстеження населених пунктів Дрогобицького району, об’єктів та садових товариств що знаходяться в лісових масивах чи поблизу них та оформити відповідні Акти.
  3. Затвердити графік проведення перевірок з питань пожежної безпеки населених пунктів Дрогобицького району, розташованих у лісових масивах чи поблизу них згідно з додатком 2.
  4. Затвердити графік проведення перевірок з питань пожежної безпеки об’єктів Дрогобицького району, розташованих у лісових масивах чи поблизу них згідно з додатком 3.
  5. Затвердити графік проведення перевірок з питань пожежної безпеки садових товариств Дрогобицького району, розташованих у лісових масивах чи поблизу них згідно з додатком 4.
  6. Контроль за виконанням розпорядженням покласти на заступника голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

Голова Степан КУЛИНЯК

 

99-vd-20.05.2021.zip [ b] (завантажень: 6)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua