» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 31 липня 2015 року №208

Розпорядження районної державної адміністрації від 31 липня 2015 року №208

Автор: admin1 от 3-08-2015, 10:54
 (голосів: 0)

Про впорядкування структури апарату районної державної адміністрації

 

 

 

 

 

         Відповідно до статей 5, 6, 44, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», беручи до уваги службову записку завідувача  сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації від 20 липня 2015 року :

         1. Припинити діяльність сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації шляхом реорганізації (перетворення) у відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації.

2. Вивести зі штатного розпису апарату районної державної адміністрації посади:

2.1. Головного спеціаліста загального відділу апарату районної державної адміністрації – 1 /одну/ штатну посаду.

2.2. Провідного спеціаліста юридичного сектору апарату районної державної адміністрації.

         3. Ввести до штатного розпису апарату районної державної адміністрації посаду головного спеціаліста  юридичного сектору апарату районної державної адміністрації.

         4. Передати повноваження щодо організації роботи із зверненнями громадян юридичному сектору апарату районної державної адміністрації.

         5. Внести зміни у додаток 1 до розпорядження голови районної державної адміністрації від 30 вересня 2013 року №289 “Про впорядкування структури районної державної адміністрації”, виклавши пункт 8 в такій редакції: “ Відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції ”.

6. Начальникові відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації /Шпек Л.Є./ у тижневий термін розробити та подати на затвердження голові обласної державної адміністрації зміни до штатного розпису апарату районної державної адміністрації на 2015 рік з врахуванням доведеної розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.04.2014 № 212/0/8-14 граничної чисельності працівників апарату райдержадміністрації.

7. Начальникові відділу організаційно-кадрової роботи  апарату районної державної адміністрації /Кішко Л.М./:

7.1. Персонально попередити працівників  сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції   апарату райдержадміністрації, загального відділу апарату райдержадміністрації та юридичного сектору  апарату райдержадміністрації про наступне вивільнення відповідно до статті 49-2 Кодексу законів про працю України.

7.2 Забезпечити додержання вимог трудового законодавства щодо працівників, які підлягають вивільненню.

8. Начальникові новоутвореного відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації у тижневий термін після призначення подати на затвердження голові районної державної адміністрації положення про відповідний структурний підрозділ апарату районної державної адміністрації  на затвердження в установленому порядку.

9. Начальникові загального відділу апарату районної державної адміністрації /Н.Сенів/, завідувачу юридичного сектору апарату районної державної адміністрації /О. Хомин/ внести  відповідні зміни у положення про структурні підрозділи апарату районної державної адміністрації.

10. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Голова                                                                       М.Е.Лісогор

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua