» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 2 вересня 2015 року №245

Розпорядження районної державної адміністрації від 2 вересня 2015 року №245

Автор: admin2 от 4-09-2015, 16:16
 (голосів: 0)

Про проведення заходів щодо покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях на території району

 

На підставі законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про військовий обов’язок і військову службу», постанов Кабінету Міністрів України від 09.06.1994 № 377, від 04.02.2015 № 45, наказу Міністра оборони України від 12.15.2010 № 660, розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 28.08.2015 № 464/0/5-15 «Про проведення заходів щодо покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях на території області» та у зв’язку з необхідністю покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях:

1.Головам сільських (селищних) рад, керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, начальникам відділів ГУ МВС України у Львівській області, Державної міграційної служби у Львівській області, статистики у Львівській області, що знаходяться на території Дрогобицького району, військовому комісарові Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату (ОРВК), керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, спільно з військовим комісаром Дрогобицько-Бориславського ОРВК організувати виконання Заходів щодо покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях району згідно з додатком.

2.Головам сільських (селищних) рад:

2.1. До 08.09.2015 видати розпорядження «Про проведення заходів щодо покращення стану військового обліку в сільській (селищній) раді, та на підприємствах, в установах та організаціях на території сільської (селищної) ради» з призначенням відповідальної особи за отримання у Дрогобицько-Бориславському ОРВК електронної бази військового обліку та за її заповнення (ведення).

2.2. Організувати контроль за повнотою та якістю виконання спланованих заходів у своїх сільських (селищних) радах та на підприємствах, в установах та організаціях на території сільської (селищної) ради.

2.3. До 01.11.2015 розглянути питання стану військового обліку та бронювання на засіданнях виконавчих комітетів сільських (селищних) рад.

2.4. За потребою або за поданням військового комісару, на засіданнях виконавчих комітетів органів сільських (селищних) рад заслуховувати відповідальних посадових осіб про проведену роботу щодо покращення стану військового обліку в сільській (селищній) раді, на підприємствах, в установах, організаціях.

2.5. Організацію і виконання заходів щодо покращення стану військового обліку в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях, контроль за їх виконанням покласти на військового комісара Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату.

3. Сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації (В.Овчаренко):

3.1. Заходи щодо покращення стану військового обліку на підприємствах, установах та організаціях району довести до відома всіх залучених суб’єктів.

3.2. Спільно з Дрогобицько-Бориславським ОРВК проводити контроль за повнотою та якістю виконання спланованих заходів щодо покращення стану військового обліку на підприємствах, установах та організаціях району.

4. Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О.Луців) спільно з військовим комісаром Дрогобицько-Бориславського об’єднаного ОРВК забезпечити висвітлення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації питання військового обліку, постановки та зняття з військового обліку громадян в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях району.

5. Головам виконавчих комітетів сільських та селищних рад забезпечити виконання цього розпорядження.

6. Прокурорам взяти під особистий контроль розгляд питань щодо неналежного ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування на підприємствах, в установах та організаціях району.

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова М.Е.Лісогор

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua