» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 20 квітня 2016 року №99

Розпорядження районної державної адміністрації від 20 квітня 2016 року №99

Автор: admin2 от 25-04-2016, 16:52
 (голосів: 0)

Про заходи з організації і проведення

оздоровлення та відпочинку дітей

влітку 2016 року


Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», розпорядження голови облдержадміністрації від 7 квітня 2016 року №197/0/5-16 “Про заходи з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року” та з метою створення належних умов для оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року, контролю за діяльністю дитячих оздоровчих закладів Дрогобицького району:

1.Затвердити заходи з організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року, що додаються.

2.Створити оперативний штаб з координації проведення оздоровчої кампанії 2016 року та затвердити його склад згідно з додатком.

3.Відповідальність за координацію діяльності структурних підрозділів районної державної адміністрації, спрямовану на організацію дозвілля, проведення оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді влітку 2016 року, покласти на управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

4.Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О.Луців) забезпечити висвітлення процесу підготовки та проведення літнього оздоровлення дітей у засобах масової інформації.

5.Фінансовому управлінню райдержадміністрації (В.Перхун) профінансувати. в межах затверджених асигнувань, проведення літнього оздоровлення дітей.

6.Відділу освіти райдержадміністрації (І.Стецко) забезпечити цільове використання коштів за призначенням та під час організації оздоровлення дітей не допускати проведення оздоровчих змін на базі стаціонарних дитячих оздоровчих закладів терміном не менше 21 календарного дня, відпочинкових змін терміном менше 14 календарних днів на базі стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а відпочинку на базі дитячих закладів з денним перебуванням дітей – менше 14 календарних днів.

7.Районному територіальному медичному об’єднанню (В.Паламарчук) забезпечити медичне обслуговування кваліфікованими медичними працівниками дітей, які перебувають у закладах оздоровлення та відпочинку.

8. Відділу освіти райдержадміністрації (І.Стецко):

8.1 Забезпечити направлення в заклади оздоровлення та відпочинку дітей кваліфікованих вихователів, культорганізаторів, інструкторів з фізичної культури (плавання) відповідно до заявок керівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

8.2. Надати методичні рекомендації керівникам дитячих закладів оздоровлення та відпочинку щодо організації національно-патріотичного виховання на прикладі сучасних героїв ­– учасників антитерористичної операції.

8.3. Звернутися до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, благодійних і релігійних організацій з проханням надати допомогу в організації та проведенні літнього оздоровлення дітей.

8.4 Забезпечити організацію роботи профільних, спортивних оздоровчих закладів з денним перебуванням.

8.5 Інформацію за результатами огляду стану готовності оздоровчих закладів до оздоровчого періоду 2016 року подати в управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації до 15 травня 2016 року для затвердження мережі стаціонарних дитячих оздоровчих закладів району.

9. Управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації (Г.Чапля) організувати повноцінне оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки дітей соціально-незахищених категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, бездоглядних і безпритульних дітей, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, талановитих та обдарованих дітей переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, дітей, які є лідерами дитячих громадських організацій, дитячих творчих колективів та спортивних команд, а також дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

10.Відділу освіти райдержадміністрації (І.Стецко), РТМО (В.Паламарчук), відділу культури і туризму райдержадміністрації (Н.Козар), службі у справах дітей райдержадміністрації (О.Солтис), Дрогобицькому районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Н.Щербанюк), подавати оперативну інформацію про проведену роботу щодо літнього оздоровлення дітей в управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щомісячно до 10 числа протягом літа 2016 року (починаючи з 20 травня), а підсумкову інформацію про проведення оздоровчої кампанії до 10 вересня 2016 року.

11.Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (Г.Чапля) щомісячно до 20 числа протягом оздоровчого періоду 2016 року подавати департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації оперативну інформацію про проведену роботу щодо літнього оздоровлення дітей та до 20 жовтня 2016 року підсумкову інформацію про проведену роботу щодо літнього оздоровлення дітей в районі.

12.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації І.Мізерника.

 

Перший заступник голови В.А.Шутко

 

99-vd-20.04.2016.doc [ b] (завантажень: 8)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua