» Перелік земельних ділянок на Львівщині для учасників АТО доступний онлайн

Перелік земельних ділянок на Львівщині для учасників АТО доступний онлайн

Автор: admin1 от 13-08-2015, 14:23
 (голосів: 1)

Перелік земельних ділянок на Львівщині для учасників АТО доступний онлайнГоловне управління Держгеокадастру у Львівській області розробило 15 масивів земельних ділянок для ведення садівництва, які пропонуються учасникам антитерористичної операції на Сході України.
Враховуючи суспільний інтерес до процесу надання учасникам АТО земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на сайті Держгеокадастру Львівщини оприлюднено інформацію про розроблені масиви земельних ділянок.
"Учасники АТО та сім’ї отримали можливість онлайн знайомитись з переліком запропонованих їм земельних масивів. У подальшому цю інформацію щотижнево оновлюватимуть та доповнюватимуть на нашому сайті, відповідно до потреб громадськості", - зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.
З детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті Держгеокадастру Львівщини.

Довідка:

У приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Львівській області діє "Єдине вікно" для учасників АТО (м.Львів, пр. В.Чорновола,4, 10 поверх, к.88).
Нагадуємо, що безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua