» Інформація для учасників АТО » На Львівщині учасникам АТО передали у власність більше 500 га землі

На Львівщині учасникам АТО передали у власність більше 500 га землі

Автор: admin2 от 10-05-2016, 14:52
 (голосів: 1)

На Львівщині учасникам АТО передали у власність більше 500 га земліЗ початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 3266 земельних ділянок, загальною площею 525 га. Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства. Про  це повідомляють у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

З цієї кількості рішень, Держгеокадастр Львівщини ухвалив 2297 наказів про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 348 га. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва – 2178 земельних ділянок,  98 – для особистого селянського господарства та 21 – для індивідуального дачного будівництва.

Ще 969 земельних ділянок, в межах населених пунктів, військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків.

Загалом, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, надано учасникам АТО 4624 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 1408 гектар. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Довідково:

На Львівщині учасники АТО можуть отримати консультативну допомогу за принципом "єдиного вікна" при оформленні земельних ділянок сільськогосподарського призначення (за межами населених пунктів). Сервіс доступний у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області, яке  знаходиться за адресою: м. Львів, пр. В.Чорновола,4, 10 поверх, к.88.

Ознайомитись з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО, іншою важливою інформацією можна на сайті Держгеокадастру Львівщини, у рубриці "Учасникам АТО".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua