» Освітяни створять Прапор пошани та подяки воїнам АТО

Освітяни створять Прапор пошани та подяки воїнам АТО

Автор: admin2 от 11-03-2016, 14:46
 (голосів: 0)

Освітяни створять Прапор пошани та подяки воїнам АТОВ суботу, 26 березня стартує освітньо-виховний мікропроект "Прапор нашої пошани і подяки воїнам АТО". Про це інформує департамент освіти і науки Львівської ОДА.

До втілення цього проекту залучатимуться позашкільні та загальноосвітні навчальні заклади, органи державного управління, відділи освіти, учнівська молодь, сім'ї загиблих воїнів АТО та Небесної Сотні, а також родини тих, хто перебуває в зоні антитерористичної операції

В межах цього проекту буде створено Прапор, який стане символом подяки Героям України за вклад у відновлення та збереження суверенітету України. Зокерема, на великому полотнищі  усі учасники заходу напишуть слова вдячності захисникам України. Уже 22 червня у День скорботи і вшанування жертв війни в Україні його передадуть батальйону Львівщини, який перебуває в зоні АТО.

"Події останніх років додали нову сторінку в історії України. Так з'явилися сучасні герої – воїни АТО та загиблі Герої Небесної Сотні. Тому ми маємо віддати шану тим, хто боронить суверенітет нашої держави", - зазначила директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олександра Небожук.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua