» Інформація » «Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині

«Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині

Автор: admin2 от 11-05-2016, 10:03
 (голосів: 1)

«Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині10 травня в міському Народному домі відбулася передача «Прапора нашої пошани і подяки воїнам АТО» учнівському парламенту нашого району.

Прапор передали учні Дрогобицької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 та голова учнівського парламенту Назарій Макарець. Участь в заході взяли представники учнівського самоврядування міста і району,педагоги шкіл та БДЮТ. На підтримку проекту «Прапор нашої пошани і подяки», який діє у рамках освітньо-виховного проекту «З вірою у перемогу – з поглядом у майбутнє», учні Лішнянського НВК І-ІІІ ст., Грушівської СЗШ І-ІІІ ст. підготували патріотичну композицію.

12 травня президент районного учнівського самоврядування Ілона Губич передасть прапор представникам учнівського парламенту м.Турка.

Освітньо-виховний проект «Прапор нашої пошани і подяки воїнам АТО» з ініціативи департаменту освіти і науки ЛОДА стартував на Львівщині 26 березня. До втілення цього проекту залучаються позашкільні та загальноосвітні навчальні заклади, органи державного управління, відділи освіти, учнівська молодь, сім’ї загиблих воїнів АТО та Небесної сотні, а також родини тих, хто перебуває в зоні АТО.
В рамках проекту створено прапор - символ подяки Героям України за вклад у відновлення та збереження суверенітету країни. Зокрема, на великому полотнищі усі учасники заходу пишуть слова вдячності захисникам України. Уже 22 червня у День скорботи і вшанування жертв війни в Україні його передадуть батальйону Львівщини, який перебуває в зоні АТО.

 

«Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині


«Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині

«Прапор пошани і подяки воїнам АТО» - на Дрогобиччині


 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua