» Служба у справах дітей » У вересні 2016 року в Дрогобицькому районі стартував Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок”

У вересні 2016 року в Дрогобицькому районі стартував Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок”

Автор: admin2 от 16-09-2016, 09:24
 (голосів: 0)

У вересні 2016 року в Дрогобицькому районі стартував Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок”Метою проведення цього рейду є надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей, які з 1 вересня не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

15 вересня працівники служби у справах дітей спільно з працівниками Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та відділу освіти райдержадміністрації обстежили умови навчання дітей у Снятинському НВК І-ІІ ст. та Рихтицькій СЗШ І-ІІІ ст.

Учасники рейду відзначають, що у школах ведуться журнали обліку дітей, які схильні до вчинення правопорушень, затверджені плани роботи ради профілактики, видані накази про проведення Тижня правових знань. Стан правовиховної роботи у школах визнаний задовільним.

Дітей, які б безпідставно не відвідували навчання, в цих школах не виявлено. Зі старшокласниками проведені виховні бесіди на тему: “Профілактика шкідливихУ вересні 2016 року в Дрогобицькому районі стартував Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок” звичок у молодіжному середовищі, “Права та обов'язки дитини”, та індивідуальну роботу з учнями, які стоять на внутрішкільному обліку.

Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок” проводиться на виконання ст. 53 Конституції України, ЗУ “Про загальну середню освіту”, наказу служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації від 19.08.2016 р. № 20-ОД “ Про організацію проведення у 2016 році Всеукраїнського профілактичного заходу “Урок”.

 

У вересні 2016 року в Дрогобицькому районі стартував Всеукраїнський профілактичний рейд “Урок”



 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua